Cesarsallad
Romansallad
Skivad kyckling
Stekt bacon
Tomat
Parmesanost
Krutonger (pensla med olivolja och grilla stavar av bröd)
Cesardressing
1 äggula
1/2 vitlöksklyfta
1 1/2 tsk dijonsenap
1 tsk citronsaft (från riktig citron, ej från flaska)
Ett par stänk worchestersauce
6-8 sardeller
Ca 1 dl matolja
1/2 dl riven parmesanost
Vatten
Salt
Peppar
Mixa allt utom oljan och parmesanost.
Häll i oljan försiktigt. Akta så det inte skär sig.
När man mixat i all olja kan man spä med vatten tills man får en lite lösare konsistens.
Blanda därefter i parmesanosten.
1/2 vitlöksklyfta
1 1/2 tsk dijonsenap
1 tsk citronsaft (från riktig citron, ej från flaska)
Ett par stänk worchestersauce
6-8 sardeller
Ca 1 dl matolja
1/2 dl riven parmesanost
Vatten
Salt
Peppar
Mixa allt utom oljan och parmesanost.
Häll i oljan försiktigt. Akta så det inte skär sig.
När man mixat i all olja kan man spä med vatten tills man får en lite lösare konsistens.
Blanda därefter i parmesanosten.
Vänd romansalladen i dressingen och lägg på tillbehören.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar