måndag 8 juli 2013

Laxburgare i pitabröd

Ikväll blev det laxburgare i pitabröd med romsås, riktigt smarrigt. Burgarna gjordes hemma och togs med frusna. Bara att lägga på grillen.

Laxburgare
4 laxfiléer
1 1/2-2 msk provensalska örtkryddor
3 msk potatismjöl
1 ägg
Salt

Finhacka laxen och blanda allt. Forma till 8 biffar och styckfrys. Innan grillning, pensla burgarna med lite olja.

Romsås
Gräddfil
Röd rom
Hackad rödlök

Blanda och låt stå en stund.

Lägg pitabröden på grillen en kort stund och fyll sedan med grönsaker, lax och sås. Servera !

Tips: Gör biffarna klara hemma och ta med frusna. Köp vakuumförpackade pitabröd (kräver inte frys eller kyl).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar